Nuohous ja ilmanvaihtojärjestelmien huolto Pirkanmaalla

Yritys

Nuohous ammattitaidolla – Tampere, Ylöjärvi, Vesilahti

Pirkanmaan Nuohouspalvelu Oy toteuttaa nuohoukset ja ilmanvaihtojärjestelmien huollot Pirkanmaalla laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Ylöjärvellä vuonna 1989 perustettu yrityksemme on tarjonnut asiakkailleen ammattitaitoista nuohouspalvelua jo kymmenien vuosien ajan.

Nuohousalan ammattilaisten käsissä onnistuvat nuohoukset ja palotekniset tulisija- ja hormitarkastukset sekä videokuvaukset ja painekokeet. Lisäksi teemme öljypolttimien huolto- ja korjaustyöt.

Nuohousalueitamme ovat Tampereen läntinen nuohouspiiri, Ylöjärven kaupunki (ei Kuru) ja Vesilahden kunta. Ota yhteyttä alan asiantuntijaan ja kysy lisää palveluistamme!

Ilmanvaihtojärjestelmien huolto koko Pirkanmaalla

Olemme ilmanvaihtojärjestelmien huollon ammattilaisia. Saat kauttamme kattavat ilmanvaihtojärjestelmien huollot koko Pirkanmaalla.

Ilmanvaihtojärjestelmien huoltopalveluihimme kuuluvat mm. ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukset, suodatinhuollot, ilmamäärämittaukset ja -säädöt sekä muut alan työt.

Tulisija- ja ilmahormien massaukset ja haponkestävästä teräksestä valmistettujen sisäpiippujen asennukset kuuluvat myös palveluihimme.

Toteutamme työt nopeasti, kustannustehokkaasti ja aina laadukkaasti. Kaikilla työntekijöillämme on alan viimeisin pätevyys ja tarvittavat koulutukset. Panostamme asiakaslähtöisyyteen ja asiakkaiden tyytyväisyys onkin meille tärkeää.

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin yrityksetkin.

Kysy lisää palveluistamme!